Sunday 27 February 2011

[Music] Et nytt innlegg fra Bombs.

Et annet innlegg fra boken boms, bare dette er fav. musikken min på ungdomskolen.

Yndling musikk

Jeg er hekta på Gorillaz. Gruppa Gorillaz er blanding av punk og hip-hop. Gorillaz består av 4 tegneseriefigurer som er med i videoene og 2 menn som egentlig synger sangene. På bilder og plakater har de ofte lagt bilde av  f.eks. en vanlig vei, men så legger de på figurer og ting de vil ha med på bilder.

Her får du litt fakta om Tegneserie figurene:                                 
De i Gorillaz bestemte at Noodle skulle være den yngste og i 2002 var hun 11år. I år er hun 14år. Noodle går med en slags hjelm, men egentlig er det en cd-spiller med øretelefoner. Hjemlandet hennes er Japan og hun bor i Tokyo.
Hun ble utvalgt av 23 unger som skulle få en slags trening eller noe slikt, og hun ble  musikkant og spiller gitar. Og nå spiller hun gitar i Gorillaz. Hun synger på rommet sitt i musikk videoen ”Dare” som nettopp har kommet på TV.

I 2002 var 2-D 23år, nå er han  26år og han er den nest yngste. Som dere kanskje vet fra Gorillaz ”Feel Good ” er det 2-D som synger. 2-D har hatt en kjæreste som heter Paula, men Murdoc tok kjæresten fra 2-D. 2-D pleide og være i L.A., totalt manipulert og dypt forvirret, og reiste tilbake til England for å samle tankene. Han dro hjem å så om faren hadde det bra og fikk en jobb av faren som gjorde at han kunne samle penger på ”Switchback Ride”, dette var den beste dagen i 2-D liv.2-D ble stadig berømt  over alt, stjerne av kræsjebiler og kongen av karuseller. Hva mer? Murdoc tyraniserte han brutalt. 2-D fikk fort hans ego tilbake. Murdoc realiserte at det var han, 2-D. Hvem var ansvalig for Gorillaz suksess?

Dette er Russel Hobbes han er 28 år i 2005. Han spiller trommer i Gorillaz.
Før han ble med i Gorillaz drakk han mye øl. Han liker dyr veldig godt, ikke minst hester. Han liker også å se på filmer. Liker å spise smultringer. Han liker hip-hop og har nesten alltid en caps på hodet.

Dette er Murdoc, han er 39 år i 2005. Han er den største av alle i gruppa. Bodde i Amerika før han kom til L.A. Han spiller bassgitar i gruppa og er litt djevel aktiv. Han liker nesten alt som har med djevelen å gjøre, og han har et rødt øye. Han liker kråker og kirkegårer, og liker alt som er dødt. Han plager 2-D nesten hele tiden å krangler og kjefter på han hele tiden. Murdoc går alltid med et krusifiks rundt halsen.

Ny cd
Gorillaz nye cd ”Demon Day” er ut nå, og jeg kjøpte den 
før den kom på reklame.

Sangene på cd-en ”Demon Day”                                                                                    
1.Intro
2.Last Living Souls
3.Kids With Guns
4.O Green World
5.Dirty Harry
6.Feel Good Inc
7. El Manana
8.Every Planet We Reach Is Dead
9.November Has Come
10.All Alone
11.White Light
12.Dare
13.Fire Coming Out Of The Monkey’s Head
14.Don’t Get Lost In Heaven
15.Demon Day
                                                                   

Annen musikk jeg liker;

Jeg liker ikke bare Gorillaz, jeg liker El Caco. Det er et rocke-band.
De har laget en sang som heter ”Substitute” og jeg synses den er
veldig bra! De har også laget mange andre sanger som  jeg
synes er  bra. Hvis det er noen som lurer på hva slags
musikk jeg liker så er det litt forskjellig. Det kommer
ann på sangen! Jeg liker litt rock. Liker ikke opera.





No comments:

Post a Comment

If you want to comment or share your thoughs, please do! :)