Saturday 5 February 2011

[Life] Fakta om penis (del 2)

Penishodet kalles også for glans - det kommer av latin og betyr eikenøtt. Også ordet penis er fra latin, og betyr hale. Gjennomsnittslengden i erigert tilstand er like under 15 centimeter.



Størrelsen
Seks prosent av norske menn har behov for de største kondomene - resten klarer seg med en av de mindre størrelsen.
Jo tykkere mannen er, jo mindre blir penis. I hvert fall det som er synlig, og det betyr jo en del. Penis «forsvinner» inn i kroppen, faktisk med så mye som 1 centimeter for hver 10 kilo du legger på deg.
89 prosent av menn har målt penisen en eller flere ganger.
Frykt og stress krymper penis ned til 1/3 av vanlig størrelse. Den slutter å vokse når han er rundt 20 år gammel
En studie viser at mørkhudede menn har større penis enn hvite, - i slapp tilstand. Når den er stiv, er forskjellen derimot utjevnet. Grunnen til at hvite menn muligens føler seg underlegne i så måte, er fordi de stort sett bare ser hverandre - og junior - nakne i dusjen.
Menn bør onanere - flere sexeksperter mener at jo mindre han onanerer, jo større problemer får han med å få utløsning med tiden.
Penishodet har ikke slik en del tror, tynn hud, men noe som kan minne om den du har på innsiden av leppene. På personer som er omskåret vil denne membranen bli tykkere, uten at det syntes å gå nevneverdig ut over følsomheten.
20 prosent av aller erigerte peniser peker rett ut, 5 prosent peker ned og resten peker i varierende grad oppover.
Menn kan uten at de tenker over det selv, være med å bestemme hvilken retning penis skal peke, når de velger hvordan penis skal ligge under klærne. Dersom den ligger nedover og ikke har mulighet til å peke oppover når ereksjonen inntreffer, vil den på sikt bli pekende nedover.
Sømmen menn har fra penisen og nedover testiklene finnes også hos kvinner - på innsiden av kjønnsleppene.

No comments:

Post a Comment

If you want to comment or share your thoughs, please do! :)