Thursday, 16 September 2010

What's up with teenagers hanging at the mall?


What's up with teenagers hanging at the mall?

De er over alt. De henger i Oslo på kjøpesentrer, i Bodø på kjøpesenteret, i Stavanger på kjøpesenteret osv. Hvorfor gjør de egentlig det? Er det fordi at de tror det er en møteplass? Og hvorfor blir de aldri lei? Jeg har hengt på kjøpesenteret i Bodø før i nesten to måneder i strekk, og jeg lover deg, jeg dro ikke tilbake før en måned senere fordi jeg var så lei av det. Så hva er greia egentlig? Selv NÅ klarer jeg så vidt å gå i byen i 6 timer. Forstår det ikke, men blir vel aldri til å forstå det heller?


3 comments:

  1. Det er som en møteplass. På kjøpesentere får man alt i fra klær til mat og drikke derfor er det greit å være der. For de som er sosiale og liker å se på alle forskjellige typer folk, er kjøpesentre en bra ting for det er så mye rart man kan se på. Det er mulig å diskutere klesstilen eller hårfassongen til de som går forbi. I tillegg er det åpent 6 (noen plasser 7) dager i uka og det beskytter deg fra vind og vær.
    Det er ofte de samme type folkene som henger der og flere er fordomsfrie slik at man ikke trenger å bekymre seg for hva andre tenker om deg. Hver sin smak, men slik er livet :)

    ReplyDelete
  2. Men er rart at de aldri blir lei av å se det samme flere ganger. Jeg blir til å med lei av å se de samme folkene på bussen hele tiden, og ikke nok med det ser jeg dem i byen også. Hehe. jaja.

    ReplyDelete

If you want to comment or share your thoughs, please do! :)