Monday, 13 September 2010

Mariella Frisør DÅRLIG!Jeg dusjet nettopp å kom til å tenke på da jeg var hos frisører, så tenkte jeg "Ja, dette skal jeg blogge om!" Jeg beklager på forhånd om det er noen som har bekjentskap med noe fra Mariella Frisør, og det kan hende dere har andre meninger.

Jeg bruker alltid å dra til Camelli Collage, eller Camelli Frisør som jeg er hos da. Før å være ærlig føltes det ut som jeg var utro, siden jeg hadde gått til Camelli frisør siden jeg gikk i 7.klasse på barneskolen. Anyway, siden vi hadde student rabatt på 40% tenkte jeg "ja, hvorfor ikke prøve dette da?" (Siden Camelli ikke hadde ledig på flere uker.)

Da jeg kom inn på Mariella syntes jeg designet var helt greit, likte ikke at vi kunne se så mye rør og slikt i taket da, but yea yea.

Syntes også det var litt morsomt at de hadde innebygd tv/skjerm i speilet for barn.


Men det var ikke det jeg skulle snakk om. Da jeg satte meg i stolen og skulle få vasket håret gjorde det skikkelig vondt fordi damen hadde så lange negler, og det virket som det skulle gjøres fortest mulig. Da jeg satte meg i stolen og skulle bli klipt skjedde det igjen. Det var om å være rasket å få gjort mest på en halv time, og det greide hun, men jeg ble ikke fornøyd.

Hun som klippet meg het Veronica. Tydeligvis var hun daglig leder. Huff!


Ei venninne av meg hadde også vært å klippet seg der, men hun fikk ei annen frisør jente. På grunn av at jenta hadde brukt 40 minutter på forrige kunde, gikk det ut over venninnen min. Hun måtte først vente 10 minutter, for så å ikke få vasket håret, og var ferdig 20 minutter senere slik at de kunne holde sin 30 minutter-per-kunde timeplan.

Jeg må altså si at dette er en av de verste frisørene jeg noen gang har vært bort i, og jeg oppfordrer sterkt at hvis du bor i Bodø, IKKE dra dit!
Syntes det er teit å bruke kort tid på hver kunde, bare for å få flere kunder. Da jeg en gang satt hos Camelli satt jeg der i nesten 3 timer, og jeg lover deg jeg ble fornøyd! En vanlig hårklipp der tar kanskje 45 minutter til 1 1/2 time, men de er så nøye og de gir til å med hodemassasje når de vasker håret at man får så kjempelyst å komme tilbake!

Så Camelli: 100/10!
Mariella: 1/10


2 comments:

  1. Enig at frisører ikke burde bruke bare 30 min på en kunde. Hvis de bruker minst mulig tid for å rekke flere, kommer ikke folk tilbake hvis de ikke er fornøyde! En utrolig dårlig idé hvis man ikke blir fornøyd med resultatet!
    Neste gang du ikke blir fornøyd burde du si i fra, selvom det ikke er så gøy :)

    Marit

    ReplyDelete
  2. Vet det hun sa det, men jeg gidder ikke... Jeg holder meg til den frisøren jeg har gått i flere år til x3 Da får jeg hodemassaje og alt ^^ (selv om jeg blir sittende noen timer der ;p)

    ReplyDelete

If you want to comment or share your thoughs, please do! :)