Saturday, 18 September 2010

[Anime] Ideer til bakgrunn på russekortet mitt.


Her er forslag til hvilke bakgrunner jeg skulle ha på russekortet mitt. Siden jeg blir rødruss så vurderte jeg en av disse.


Shakugan no shana var det bilde jeg valgte fordi det hadde rød bakgrunn og på plass på siden til å skrive.


Tenkte at det ble dumt siden bilde er midt på.


D.N. Angel var for svart, og tenkte at det ville passet bedre om jeg var svartruss.


På Hellsing hadde jeg en del forslag, men bilde (ovenfor) hadde for mye detaljer på venstresiden og ville kanskje forstyrre litt når skriften kom på.


Dette syntes jeg var litt kjedelig siden man ikke så hvilken figur det var (for de som ikke vet hva/hvem dette er), men vurderte det litt fordi det hadde god plass til å skrive på venstre siden. (Hadde også tenkt å redigere bilde slik at all skriften som er der nå ville forsvinne.)


Jeg likte bilde på dette (over), men det var så mye hvitt og noe annet som gjorde at jeg ikke ville bruke det.


Jeg elsker Elfen Lied og Lilium mucix box sangen, derfor synes jeg at dette kunne passe (siden det er noe jeg liker), men det var så mye i bakgrunnen som kunne forstyrre når jeg skrev på kortet, så jeg valgte å ikke velge det.


Første jeg søkte etter var kkj (Kamikaze Kaitou Jeanne) fordi det var den første Manga jeg leste, og jeg elsker mangene og animene fra Arina Tanemura. Det bilde over hadde for mye detaljer, så det kunne bli rotete, og bilde under tenkte jeg at jeg skulle ha på venstre siden med rød bakgrunn, men det tok så mye av plassen, så ble litt dumt. Ikke nok med det, syntes jeg den rød fargen som er på de røde russekortene ikke er noe særlig fine.
2 comments:

 1. Hey ^^
  My name's Cinthia, I'm from Brazil.. and I came across your blog looking Elfen Lied images. Really nice background, I should say ;)
  Buuut I can barely understand a thing you say, which language is this? What's your name, where are you from? [am I too curious?] ^^
  Really nice blog =)
  Here's mine, if you wanna see it
  http://meu-pecado-de-pensar-sentir.blogspot.com/
  Bye..!

  ReplyDelete
 2. I have answered u on your blog :)

  ReplyDelete

If you want to comment or share your thoughs, please do! :)