Saturday 28 May 2011

[school] Spire Design UB til NM!


Da var vi på vei til Oslo klokken var 06.00 da vi møtte opp på Bodø lufthavn. Da vi kom på flyet klokken 07.15 fikk vi frokost. NAM! Det var faktisk godt og dette er første gang jeg har tatt flyet om morgenen og faktisk fått frokost! Så da startet dagen bra! :-)



Da vi kom Gardemoen tok vi flytoget til Lillestrøm, for så å gå til hotellet som var lett å finne fram. Allerede da vi kom til hotellet forsto vi hvor messesalen var, siden den var nesten vegg i vegg med hotellet. Etter at noen hadde fått sjekket inn på rommene, mens andre fått sittet ifra seg bagasjen gikk vi til messesalen. På bilde med den rosa lampen er sittegruppen der man kunne spise når man kom inn. Det ble ikke tatt så mange bilder rundt i messelokalet pga det ble mest jobbing med standen og sånt. 

Når vi hadde pause gikk vi en tur i Lillestrøm (en liten del av Lillestrøm) by. Jeg ble overrasket at de hadde fått løvetann her nede, siden vi ikke hadde fått det ennå i nord. (Men da vi kom til Bodø igjen, var løvetannen kommet.)


Her er noen kule lamper som vi fant i et butikkvindu, selv om inni butikken ikke var noe særlig. Og selvfølgelig måtte vi ha is! Det gode med denne isen var at selv om du fikk EN kule, var det ganske store kuler, og isen var ikke sånn "fake" is som du får andre plasser. Det var skikkelig is med skikkelig smak i. Eks. vanilje isen smakte skikkelig vanilje, og isen med brownies smakte skikkelig browniesis. Såå vært pengene! Og best av alt: Grønt beger og grønn skje! 


Her er en statue som lå på gaten rett utenfor  Lillestrøm Torv!



På hotellet vi lå var det en Peel chair i grønn!! Og en lampe som du sikkert vet hvilken! ;-D
(Beklager dårlig bilde)


Så fant vi en skikkelig stor blomsterpotte og møtekontor som heter Bodø! ;-D


Dette er det de serverer frokost og middag og sånt for hotellets gjester. Det ser ganske mørkt ut, fordi dette er tatt på kvelden rundt 23.00 tiden. 

Så mer var det ikke å vise.. Har jo selvfølgelig mange bilder, men ønsker ikke å laste opp bilder av verken meg eller kjente..

No comments:

Post a Comment

If you want to comment or share your thoughs, please do! :)