Monday, 21 July 2014

[Life] Life goes so fast
Jeg skal være ærlig. Jeg trodde aldri tiden skulle gå få fort. Først var det påske, så var påsken over, og jeg hadde ennå ikke vært på sykehuset. Jeg skulle ha framføring på skolen for å bestå i norsk faget, da jeg ble lagt inn på sykehuset. Ble liggende der i veldig lagt tid før ting begynte å skje. Det endte med at barnet måtte taes ut med sugekopp pga utmattelse og svake rier. Da ungen var kommet ut oppstod det noen komplikasjoner slik at jeg fikk ikke se gutten før dagen etterpå.

Trøtt, sliten og utmattet var både jeg og kjæresten etter fødtselen, så vi begge sovnet av. Jeg i senga, og han i stolen ved siden.Ble være en uke på sykehuset før jeg fikk reise hjem. Så tok jeg ei uke til fri fra skolen for å klare å få strukturert nye rutiner i hverdagen. Uken etterpå var det tilbake på skolebenken, forføre eksamen som skulle til, og bestå skoleåret. NULL problem!


Det ble også noen avslapnings turer rundt om kring for å ta bilder, fiske o.l.


Da ferien kom var det dåp som skulle planlegges. Og dåpen den ble kjempe fin den !For bilder av dåpsdagen, skjekk ut: http://mylillecrazyworld.blogspot.no/2014/07/photo-bilder-av-dapsdagen.html


Ellers, går livet som det går. Får prøve å skrive litt oftere, men som sagt; tiden går så fort!


post signature

No comments:

Post a Comment

If you want to comment or share your thoughs, please do! :)