Wednesday 28 March 2012

[Food] En kjeks du burde prøve fra Europris!! :D

TA DA!!!


Why? Fordi den er billig, den er god, den har sjokolade og karamell og kjeks ofc.. Og du vil definitivt like den! Det er ikke en sånn kjeks du vil løpe for å kjøpe, med mindre du har skikkelig lyst på den, men det er heller ikke en kjeks du ikke vil kjøpe. Den er litt mektig, men det overlever man! 

Kjøp den!!

Nom Nom!


post signature

Monday 26 March 2012

[Food] Oppskrift Innbakt pai på mammas måte!

I helgen spiste jeg middag ilag med kjæresten og han har virkelig fått sansen før innbakt pai som jeg kaller dette. Jeg vet ikke nøyaktig hva det heter, fordi det er noe mamma har laget til meg siden jeg var lita og hun husker det heller ikke.

Uansett jeg har tenkt å vise det hvordan man lager noe skikkelig godt!! Alt du trenger er ferdig butterdeig eller lage selv og det du måtte ønske fyll. Vi bruker å ha standard: kjøtt, ost, paprika, og så hadde jeg i sopp og brokkoli for å tvinge i kjæresten litt grønnsaker!


Jeg var ganske lat den dagen så istedet for å legge det lag vis så blandet jeg at sammen, unntatt osten.


Så var det å kjevle ut butterdeigen. Jeg vil anbefale å kjevle den stå stor så mulig, men ikke for tynn og helst firkantete for det gjør det lettere senere!



Så er det bare å fylle i fyllet og ha ost på oppen! Husk å legge alt på en side fordi det skal brettes over!


Ser godt ut allerede!


Så skal man brettes over og brettes i kantene slik at fylle ikke ramler ut og osten ikke smelter ut.

 


Sett den i ovnen på ca 200 grader i ca 15-20 minutter (alt etter ovnen).


Og versegod!



Og til dessert: Chocoterte ;p







post signature

[Games] More League Of Legends xD


Hi again... Sorry I haven't been blogging again. I have had an relaxing weekend on my own home, and celebrated my mats b-day by a drinking game in LOL (League Of Legends). Ehm, I have also been sitting a lot on youtube, but sadly I have been relaxing so much that I haven't got stared with the LoL - video yet.. Sry for that.. 


Yes we were playing against bots and I owned them, haha.


Anyway I will try to update as much as possible. Bye bye for now!

post signature

Friday 23 March 2012

[Anime] Sora No Otoshimono


 


Sora no Otoshimono is about a boy that meets an angel that dosen't know who she is or what's happening aka totally memoryloss. The story is very good and interessting, and it is very funny and ecchi (pervert), tho the ending is sad in a good way. If you like angels, ecchi things, funny things, guns etc etc, then you should watch this. There is so much I could say about this anime, but I dont want to because then I would only bust the story and ending.

And if you like the anime: Saikano you should watch this!

Well, the anime was good, the songs was good, the way they painted it was awesome. So go and watch it! :)


post signature

[Life] Believe it or not, but I'm back (sort of)


Hei igien, trodde du ikke at du skulle få seg meg igjen? Vel, livet går sin gang og jeg har private ting å konsentrer meg om.  Etter to uker, var det såå  godt å få snakket med kompisen min, Blinge som jeg ikke hadde snakket med på lenge. Jeg vil også bruke denne anledning til å gratulerer min gode venninne med lappen! 


Men som sagt å var det så godt å få snakket med kompisen min igjen! Tho pga andre private ting så har jeg veldig lyst å reise bort ei helg, og dra sørover til en kompis som bor i bygd og bare slappe av. Men tror ikke jeg blir å gjøre det pga problemer her hjemme som må fikses og typen kommer sikkert bare til å tro at jeg er utro.. Anyway, siden jeg sliter litt for tiden har jeg brukt tiden min til å glemme problemene gjennom å spille LOL. 

Is dominating!

Jeg glemte å fortelle at jeg ikke bare har sittet inne, jeg har vært hjemme en tur hos mine foreldre, vært i byen en tur og vært ilag med kjæresten og kompisen hans. Her i går eks. så møtte jeg DEN søte jenta på busstoppet. Tipper hun går andre året på Bodø vgs, og hun spurte om hun kunne sitte ved siden av meg på bussen selv om det var mange ledige plasser... Haha et ynkelig ja kom da ut, men hehe..

Ny rekord på Ass.

Is Godlike!

Ny rekord på kills, tho på slutten døde jeg mye! :(


Is unstoppable!




post signature

Saturday 17 March 2012

[Game] LOL (League of Legends)





I haven't been blogging so much because of _THIS_ thing! (And some privateproblemes.) And I told my friend that I was "going to" make a blogpost only with pictures on what I have been up to. Well, since I haven't blog in a while I thought: "why not blog about you gaming and etc etc" or something like that so.. (I will add some music that I was listeting to while playing and I will make a movie soon too.. 


Anyway, here is League Of Legends aka LOL

Here (pic. up) u see the most I have got in XP in a game.. And may I add that yes I am sort of a noob, but I haven't played this for a very long time etc..



This is one of the songs I've been listeting to. (amaranth - amaranthe)


 An alan has been slain!
Here (Pic. up) u see I starting to get to know the Champion I am playing and starting to understand kills etc. Sadly, my deaths are bad too...



It was good since I always was playing Ashe Vs. Ashe in the game xD (my own worst enemy - robert pettersson)

 Two woman are waiting for battle. Tho I'm not sure the other person is a woman irl..



This was a very funny song! "You blocked me on facebook, Now you're going to die!" (knife party - internet friends)


Haha 1/1/12 (that was this year) haha! LOL!



U need a special taste of music to listen to this! (Celldwell - the last firstborn)


VICTORY!





I hate full screen! 






HOHOHO!



WrestleMania theme song 2012 !


 LOL I died AND killed somebody! Haha... And my best mate in the background watching football!

 On my way!

Over and out!

post signature